Alles wat coaching voor je kan betekenen bij IIK, vind je op deze website. Veel plezier met groeien en wil je graag in verbinding komen met IIK? IIK zal je contactformulier met aandacht lezen!

ONS CONTACTADRES


Balkbrug Oost 62, 5236 PW 's-Hertogenbosch

073 2090999

KVK 86174789

BTW NL863885202B01


In contact met IIK

Jouw eerste kennismakingsgesprek is telefonisch, vrijblijvend en kosteloos. Wij reserveren daarvoor ca. 20 minuten.

Tijdens dit gesprek maken we echt contact en kennis met elkaar, de gesprekken vinden plaats op basis van vertrouwen en discretie. We inventariseren in jouw wensen m.b.t. het coachtraject en geven een toelichting op de werkwijze van IIK en de coaching aanpak. Op basis van dit prille vertrouwen stellen we samen vast of IIK voor jou van betekenis kan zijn.
Alleen bij een goed gevoel over het kennismakingsgesprek, maken we een globale inschatting van een op maat gemaakt coachtraject voor jou. Oftewel we verkennen samen hoeveel gesprekken helpend en passend zullen zijn voor de benadering van jouw coachvraag. In de hierop volgende gesprekken zullen we samen werken aan het uitwerken van jouw coachvraag.

Het is de professionele praktijk om deze overeenstemming te ondertekenen. Daarmee liggen onze afspraken vast in een zogeheten ‘coachcontract’, dat jou o.a. de mogelijkheid geeft om de gesprekken te declareren.

Mochten de coach gesprekken niet het gewenste resultaat hebben en we samen van mening zijn dat andere begeleiding nodig is, dan zullen we je doorverwijzen naar een andere professional.

Voel je welkom om vrijblijvend contact op te nemen met IIK.

image
https://www.iikcoaching.nl/wp-content/themes/hazel/
https://www.iikcoaching.nl/
#c1c1c1
style1
paged
Loading posts...
/home/iikcoachin/domains/iikcoaching.nl/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off