Alles wat coaching voor je kan betekenen bij IIK, vind je op deze website. Veel plezier met groeien en wil je graag in verbinding komen met IIK? IIK zal je contactformulier met aandacht lezen!

ONS CONTACTADRES


Balkbrug Oost 62, 5236 PW 's-Hertogenbosch

073 2090999

KVK 86174789

BTW NL863885202B01


ReAttach

ReAttach

Wanneer praten niet helpt ..

Je onderbewuste brein slaat alles wat je meemaakt in je leven op. Sommige van deze gebeurtenissen verwerk je onbewust niet altijd even goed. Hierdoor kunnen er blokkades ontstaan die je kunnen belemmeren in je dagelijks leven. Dat kan zich fysiek, maar ook mentaal of emotioneel uiten. ReAttach is een kortdurende, zachte vorm van therapie gericht op het verbeteren van het verwerken van informatie, emoties en gebeurtenissen. Tijdens deze biopsychosociale methode werk je aan je zelfbeeld in relatie tot de belangrijkste personen in je leven en leer je spanning en gebeurtenissen te relativeren. Denkpatronen die een negatieve invloed hebben op je dagelijks functioneren worden vervangen door beter passende patronen. ReAttach zorgt zonder heel veel woorden voor persoonlijke groei. De informatieverwerking in het brein wordt gestimuleerd en het zelfvertrouwen wordt vergroot.

Tijdens een ReAttach sessie worden het spanningsniveau, concentratie en emotiebeleving gereguleerd door het geven van denkopdrachten gecombineerd met een ritmische tikken op de handen. ReAttach is een opmerkelijke, snelwerkende methode met gemiddeld 5 coach sessies verspreid over 3 maanden.

Suzanne en Lieke zijn gecertificeerd ReAttach therapeut i.o. en vertellen je er graag meer over.

image
https://www.iikcoaching.nl/wp-content/themes/hazel/
https://www.iikcoaching.nl/
#c1c1c1
style1
paged
Loading posts...
/home/iikcoachin/domains/iikcoaching.nl/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off