Alles wat coaching voor je kan betekenen bij IIK, vind je op deze website. Veel plezier met groeien en wil je graag in verbinding komen met IIK? IIK zal je contactformulier met aandacht lezen!

ONS CONTACTADRES


Balkbrug Oost 62, 5236 PW 's-Hertogenbosch

073 2090999

KVK 86174789

BTW NL863885202B01


Wat kan IIK! voor je doen?

Coaching, Resetmethodes of NEI Therapie?

Wat kan IIK voor je doen?

Vanaf het moment dat we geboren worden maken we van alles mee. Leuke, minder leuke, indrukwekkende en soms ook traumatische ervaringen. Ervaringen die kunnen voelen als bevrijdend, verbindend, maar ook als verdrietig, angstig, onzeker, machteloos of eenzaam. Iedereen bewandeld een eigen pad in het leven, vol van grote en kleine ervaringen, life-events. Iedereen ervaart deze ervaringen op zijn of haar eigen manier. Iedereen wil hier graag in gehoord worden. Ervaringen zijn er niet om te worden vergeleken, wel kan er (h)erkenning zijn.

Hoe goed het ook met je gaat, soms komt er een moment dat je denkt ‘ik weet het niet’. Loop je in het leven rond en weet je niet goed wat je nodig hebt. Je merkt dat er een bepaalde onvrede is, maar je weet niet precies wat of waar deze vandaan komt. Is dit het nu? Wat wil ik nu eigenlijk? Waar krijg ik energie van? Of hoe combineer ik de verschillende rollen in mijn leven? Wat helpt en wat belemmerd me hierin? We zijn meestal geneigd deze gedachte weg te stoppen en snel weer door te gaan. Toegeven dat we het even niet meer weten, is best lastig. En toch kan de gedachte ‘ik weet het niet’ de eerste stap zijn om écht te voelen en helpende keuzes te maken.

Als persoon vorm je namelijk jouw persoonlijke bril naar jezelf en de de wereld om je heen. Op basis van jouw gedachtes en overtuigingen, creëer je zelf jouw eigen beeld richting een ervaring of situatie, maar ook naar jouw eigen toekomst, jouw dromen en doelen. Coaching kan je helpen om (weer) meer duidelijkheid te krijgen over vraagstukken. Samen onderzoeken we jouw kern en kernwaarden. Waarden en normen zijn belangrijk en heel bepalend in wie je bent. Bepalend in hoe je tegen dingen aan kijkt. Jouw kernwaarden zijn vaak een toetssteen voor jouw denken en handelen. IIK helpt je stil te staan bij je karaktereigenschappen, drijfveren en waarden (wie ben ik), je talenten, kwaliteiten en vaardigheden (wat kan ik) en je interesses en passies (wat wil ik).

Kijk bij tarieven voor meer informatie.

Een negatieve bevallingservaring .. Daar kies je niet voor, dat overkomt je.

Een bevalling, de eerste stappen in het ouderschap .. ze kunnen bijzonder en mooi zijn maar óók ingrijpend. Soms heb je dan hulp nodig om deze ervaring(en) een plekje te kunnen geven. Daar help IIK je graag bij op een professionele en veilige manier.

Als verloskundige weet ik wat je meegemaakt hebt. Als verloskundig coach help ik je om deze ervaring(en) in je hoofd en hart meer rust te geven. Ook kan IIK je helpen weer te (durven) dromen. Wat heb jij nodig om een mogelijke volgende zwangerschap, bevalling en/of kraamperiode weer in te durven gaan?

IIK gaat samen met jou op zoek naar antwoorden, ruimte voor dat wat voor jou belangrijk is om naar te kijken.  Om de ‘alarmbellen’, die aan zijn blijven staan door jouw ervaringen tijdens de bevalling, tot rust te brengen. We zullen samen bepalen hoeveel tijd je daarvoor nodig hebt. Oftewel, precies op maat!

Gaandeweg zul je merken dat je verhaal verandert … 


Kijk bij tarieven voor meer informatie
.

Neuro Emotionele Integratie, afgekort NEI, is ontwikkeld door de arts Roy Martina. Ontstaan uit de reguliere psychotherapie in combinatie met o.a. NLP en Oosterse Geneeswijzen.
NEI maakt gebruik van de subtiele energie van de lichaamscommunicatie en de daarin opgeslagen emoties. NEI bestaat in zijn huidige vorm ruim 25 jaar in Nederland. Inmiddels zijn de NEI technieken meegegroeid met de behoeften en wensen van de huidige tijd.

NEI is een methodiek om het onbewuste, bewust te maken. Veel van wat we hebben ervaren zijn we vergeten of hebben we weggestopt. Deze ervaringen, emoties of gebeurtenissen, liggen opgeslagen in ons onderbewustzijn als onverwerkte emoties waardoor er sprake kan zijn van incongruentie tussen bewustzijn en onderbewustzijn. Zo ontstaat er een disbalans wat er toe kan leiden dat we minder goed gaan functioneren. Hierdoor kunnen er symptomen of klachten ontstaan welke weer resulteren in stress welke uiteindelijk via ons brein zijn invloed heeft op het fysieke lichaam. Elke emotie die niet wordt verwerkt, blijft onbewust zijn invloed uitoefenen.

image
https://www.iikcoaching.nl/wp-content/themes/hazel/
https://www.iikcoaching.nl/
#c1c1c1
style1
paged
Loading posts...
/home/iikcoachin/domains/iikcoaching.nl/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off