Alles wat coaching voor je kan betekenen bij IIK, vind je op deze website. Veel plezier met groeien en wil je graag in verbinding komen met IIK? IIK zal je contactformulier met aandacht lezen!

ONS CONTACTADRES


Balkbrug Oost 62, 5236 PW 's-Hertogenbosch

073 2090999

KVK 86174789

BTW NL863885202B01


Resetmethodes bij trauma

EVA
Emotionele Visuele Affirmatie

Bevallen of het herstel daarvan is doorgaans intens, althans, voor de meeste vrouwen. Een bevalling kan pittig, zeer pijnlijk en langdurig zijn. Sommige bevallingen zijn zelfs traumatisch. Ze laten een pijnlijke, emotionele herinnering achter. Zo ook een kraamtijd. Soms is de tijd helend, soms niet.

Lees meer Lees meer
ReAttach
Als er geen woorden zijn..

Wanneer praten niet lukt of niet helpt .. ReAttach is een laagdrempelige, kortdurende interventie met snel resultaat. Een methodiek waarbij je niet hoeft te praten en het niet nodig is dat trauma’s of nare gebeurtenissen opnieuw beleefd worden.

Lees meer Lees meer
EMDR
Eye Movement Desensitization and Reprocessing

Wanneer je na een schokkende, pijnlijke of beangstigende gebeurtenis vastloopt in de verwerking van de gebeurtenis kan dit er voor zorgen dat je je anders voelt, gedraagt en/of je anders denkt en reageert op je omgeving. Vaak merk je dat je je niet goed voelt of je omgeving geeft dit aan.

Lees meer Lees meer
image
https://www.iikcoaching.nl/wp-content/themes/hazel/
https://www.iikcoaching.nl/
#c1c1c1
style1
paged
Loading posts...
/home/iikcoachin/domains/iikcoaching.nl/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off