Alles wat coaching voor je kan betekenen bij IIK, vind je op deze website. Veel plezier met groeien en wil je graag in verbinding komen met IIK? IIK zal je contactformulier met aandacht lezen!

ONS CONTACTADRES


Balkbrug Oost 62, 5236 PW 's-Hertogenbosch

073 2090999

KVK 86174789

BTW NL863885202B01


Tarieven

Investeer jij in jezelf of in je team? IIK graag in jou!

 

De lengte van een coach traject is afhankelijk van je coachvraag, welke we bespreken tijdens een kennismakingsgesprek.

De tarieven voor een coach sessie bij IIK zijn:

  • Voor bedrijven maakt IIK graag een passende offerte voor een coach traject.
  • Ga je de kosten helemaal zelf betalen? Dan rekent IIK voor coaching en therapie een tarief voor particulieren.
  • Kan IIK je helpen met een reset methode na een negatieve ervaring of trauma, dan informeer IIK je graag over de investering.
  • Ben je werkgever, leidinggevende of HR manager en heb je in interesse in team coaching? Neem dan contact op met IIK voor de mogelijkheden.

 

Eén op één coachsessie particulier € 85,-
Energetisch NEI consult € 100,-
Reset EVA traject € 275,-
Reset EMDR traject € 350,-
Reset EMDR en EVA traject € 450,-
Teamcoaching op offerte
Coaching traject bekostigd vanuit de werkgever op offerte

 

Goed om te weten: 

  • Een afspraak kan tot 24 uur van tevoren afgezegd worden. Bij afzegging binnen 24 uur wordt de geplande coachsessie (60 min) alsnog gefactureerd.
  • Indien gewenst reist IIK voor jouw coachgesprekken naar jouw locatie toe. In die situaties rekent IIK 70% van haar uurtarief voor de reistijd.
  • De kosten voor coaching zijn voor zelfstandig ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten binnen de inkomstenbelasting, de BTW (21%) is terug te vorderen bij de belastingdienst.
  • Voor particulieren is coaching incl. BTW als ‘scholingskosten’ aftrekbaar voor de belasting. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.
  • Ben je aan het herstellen van bijvoorbeeld een burn-out of een andere vorm van herintreden? Werkgevers zijn na overleg met een bedrijfsarts vaak bereid om de kosten voor coaching te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter.
  • Heb je op dit moment geen werk en ontvang je een uitkering vanuit het UWV? Het UWV heeft beschikbare financiële middelen om herstel en re-integratie te bevorderen.

 

Werkgevers zien steeds vaker het belang in van persoonlijke ontwikkeling. Grote kans dat in jouw CAO een ontwikkel- of opleidingsbudget is opgenomen. Dit bedrag is voor jou gereserveerd door je werkgever. Na overleg met je werkgever kan dit bedrag vrij besteed worden aan coaching. Ook sommige ziektekostenverzekeraars vergoeden coaching vanuit aanvullende zorgverzekeringen (coaching wordt door een zorgverzekeraar vaak vergoed onder de noemer counseling, psychosociale hulpverlening of alternatieve behandelingen). Check je vergoedingenoverzicht hiervoor.

IIK is niet alleen maar jouw coach op de tijden dat we elkaar zien, er is tussendoor altijd mogelijkheid voor contact, dat vindt IIK heel belangrijk. Een coachtraject is echt maatwerk, gemiddeld zien we elkaar in een traject eens per twee weken en staat onze telefoon in de tussentijd voor jou aan zodat we de lijntjes kort kunnen houden.

image
https://www.iikcoaching.nl/wp-content/themes/hazel/
https://www.iikcoaching.nl/
#c1c1c1
style1
paged
Loading posts...
/home/iikcoachin/domains/iikcoaching.nl/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off