Alles wat coaching voor je kan betekenen bij IIK, vind je op deze website. Veel plezier met groeien en wil je graag in verbinding komen met IIK? IIK zal je contactformulier met aandacht lezen!

ONS CONTACTADRES


Balkbrug Oost 62, 5236 PW 's-Hertogenbosch

073 2090999

KVK 86174789

BTW NL863885202B01


Hoe werkt IIK?

IIK coaching is ontstaan vanuit vriendschap, oprechte verbinding en passie. Een passie voor het begeleiden van professionele en persoonlijke ontwikkeling in groei en ambities. Vanuit rust en ruimte het leven in een breder perspectief te zien.

Door jarenlange werkervaring als verloskundigen hebben Suzanne en Lieke veel inzichten in de aspecten die het leven en keuzes daarin aansturen. Daarnaast zijn netwerk, gezin, familie en vrienden belangrijke pijlers in hun leven. Ook voor Suzanne en Lieke persoonlijk is de dagelijkse praktijk een oefening en toetssteen welke IIK uniek maken.

Als gecertificeerd professioneel coach, ervaringsdeskundige en moeder helpen zij je graag om beter in contact te komen met jezelf; jouw IK staat centraal. Jouw behoefte om te groeien, antwoord te krijgen op vraagstukken, wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken. Suzanne en Lieke gunnen jou dat je de vrijheid voelt om te zijn wie je bent. Acceptatie in wie je bent en compassie met jezelf te hebben. Om te ontdekken welke kwaliteiten je hebt en hoe je die (nog) beter kunt benutten.

De stappen uit je verleden hebben je gebracht waar je nu bent. Het is heel mooi en waardevol te ontdekken welke stappen je nu kunt zetten voor je toekomst.
Als jij zo ver bent, help IIK je graag!

Voel je welkom!

Reset methodes

Klik hier

Coaching die bij je past

DISC coaching

Drijfveren BKT

RET

Voice Dialogue

Positieve Gezondheid

image
https://www.iikcoaching.nl/wp-content/themes/hazel/
https://www.iikcoaching.nl/
#c1c1c1
style1
paged
Loading posts...
/home/iikcoachin/domains/iikcoaching.nl/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off