Alles wat coaching voor je kan betekenen bij IIK, vind je op deze website. Veel plezier met groeien en wil je graag in verbinding komen met IIK? IIK zal je contactformulier met aandacht lezen!

ONS CONTACTADRES


Balkbrug Oost 62, 5236 PW 's-Hertogenbosch

073 2090999

KVK 86174789

BTW NL863885202B01


Lieke

Lieke

Ik ben Lieke van Boxtel- van Hout; verpleegkundige, verloskundige, life coach en mama. In mijn jarenlange ervaring in de (geboorte)zorg heb ik veel mensenkennis opgedaan. Ik ben ondernemend, oplossingsgericht, flexibel en open minded ingesteld. Verbinding is voor mij belangrijk, open communicatie essentieel. Menselijke verbinding is een van de sterkste krachten beschikbaar, in ieder geval voor mij. Een drijfveer, een kernwaarde, een sleutel tot écht contact.

Het naast werken in de zorg kiezen voor coaching, bewijst voor mij de laatste jaren hoe belangrijk het is om de dingen te doen waar je van droomt. Verandering, in welke zin dan ook, is misschien wel het aller-spannendste in een mensenleven. En tegelijkertijd verbreedt het zo enorm je horizon! Het brengt mij iedere dag nieuwe ideeën, nieuwe inspiratie, mooie ontmoetingen en een enorm gevoel van vrijheid. Mijn passie is om anderen te begeleiden in hun groei en ambities, vanuit rust en ruimte het eigen leven in een breder perspectief te zien. Door een spiegel voor te houden en uit te dagen op een andere manier te kijken naar vragen, situaties en overtuigingen. Om de ander nét dat stapje te laten zetten, waardoor iemand zélf verder kan. De wereld een stukje milder en menselijker maken.
Het leven vraagt soms veel van ons, laten we samen ontdekken waar jouw kwaliteiten en vermogens liggen. Maar ook jouw valkuilen en uitdagingen :-)

Expertise in individuele- en groep coaching bij (life events) rondom zwangerschap, bevalling en ouderschap.

Ik ben tot NEI (Neuro Emotionele Integratie) therapeut in opleiding (afronding december 2023).

image
https://www.iikcoaching.nl/wp-content/themes/hazel/
https://www.iikcoaching.nl/
#c1c1c1
style1
paged
Loading posts...
/home/iikcoachin/domains/iikcoaching.nl/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off