Alles wat coaching voor je kan betekenen bij IIK, vind je op deze website. Veel plezier met groeien en wil je graag in verbinding komen met IIK? IIK zal je contactformulier met aandacht lezen!

ONS CONTACTADRES


Balkbrug Oost 62, 5236 PW 's-Hertogenbosch

073 2090999

KVK 86174789

BTW NL863885202B01


Suzanne

Suzanne

 

Ik ben Suzanne de Windt, ondertussen al meer dan 20 jaar werkzaam in de geboortezorg als praktijkeigenaar van Vita Nova en KeiK. Ik ben ondernemend, daadkrachtig, innoverend en open. Ik ken de uitdagingen van het leven in mijn werk, maar zeker ook op privé gebied.
Na jaren ervaring in de spreekkamer als verloskundige en als praktijkeigenaar, besef ik maar al te goed dat iedereen zijn of haar eigen proces doorloopt, waar hij of zij, op dat moment staat. Door mijn eigen levenservaring weet ik hoe belangrijk het is dat één ieder zich gehoord en gezien wil voelen als individu maar ook als onderdeel van een team.
Verbinding en mensen echt ontmoeten is waar mijn kracht ligt. Iedereen in haar eigen leven, met verdriet, spanning en angst maar zeker ook in euforie, liefde en warmte, in vrijheid, is wat het leven kleurt. Waar ik een mooie faciliterende rol in kan spelen, met een luisterend oor en reflecterende vragen.
Waar ik voor sta is menselijkheid, zonder verborgen agenda, als individu of als teamspeler. Kijken, voelen en ervaren naar alles wat er is, om zo dat (kleine) stapje te kunnen zetten is waar het om draait.

Expertise in individuele- en groep coaching bij (life events) rondom zwangerschap, bevalling en ouderschap.

image
https://www.iikcoaching.nl/wp-content/themes/hazel/
https://www.iikcoaching.nl/
#c1c1c1
style1
paged
Loading posts...
/home/iikcoachin/domains/iikcoaching.nl/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off